Tijd voor Loogbeits!

Tijd voor Loogbeits!

Vrijdag 06 December 2019
Licht

Licht

Dinsdag 24 Januari 2017
Binnenkijken in Amsterdam

Binnenkijken in Amsterdam

Dinsdag 27 December 2016
Warmte en sfeer...

Warmte en sfeer...

Dinsdag 13 December 2016
Sneak preview...

Sneak preview...

Dinsdag 29 November 2016
Hoe graag kom jij thuis?

Hoe graag kom jij thuis?

Dinsdag 15 November 2016
Tijd voor Loogbeits!
Vrijdag 06 December 2019
Licht
Dinsdag 24 Januari 2017
Binnenkijken in Amsterdam
Dinsdag 27 December 2016
Warmte en sfeer...
Dinsdag 13 December 2016
Sneak preview...
Dinsdag 29 November 2016
Hoe graag kom jij thuis?
Dinsdag 15 November 2016

Stoer is mooi!

Dinsdag 21 Juni 2016

Wat een regen viel er afgelopen maandag! En wat was het weer een feestje om lekker bezig te zijn in de showroom! Iedere maand proberen we de showroom te restylen, en in de tussentijd alles weer even op te frissen.. En dat opfrissen hebben we afgelopen maandag gedaan..

Tips voor een vrije dag

Dinsdag 07 Juni 2016

De vakantie staat voor de deur en wat is er nu leuker dan een dagje er op uit gaan, veel inspiratie op te doen en mooie items aan te schaffen voor in je eigen huis?! Wij hebben wel een idee hoe die dag eruit zou kunnen zien: heerlijk shoppen by Esatto, lekker naar het strand, en lunchen of dineren in restaurant Aan de Vliet! Maar voor dat dat zo ver is, even laten zien hoe de showroom er op dit moment uit ziet!

Essatto dinsdag!

Dinsdag 24 Mei 2016

Vandaag is het Esatto-dinsdag! Tijd voor een moment voor jezelf, om wat te lezen, en vooral te kijken en inspiratie op te doen! Maandag zijn we weer een hele dag bezig geweest. De showroom is dan gesloten, dus we lopen niemand in de weg... Het is eigenlijk net als thuis: als je wilt gaan schuiven, of iets anders wilt proberen is soms wel zo strategisch om alleen te zijn...;-)) Het plezier om met dezelfde meubels toch weer iets anders neer te zetten is niet aan iedereen besteed! De extra lange antieke tafel kwam dwars in de ruimte te staan, aan beide kanten ontstaat dan ruimte voor een zitje..

Green and more...

Dinsdag 10 Mei 2016

Wat een prachtige dagen hebben we al gehad, en wat belooft het weer ook de komende dagen zich nog van z'n zonnige kant te laten zien! By Esatto werken we uiteraard hard en gepassioneerd, en het is ook heel fijn om die lichte luchtige sfeer in de showroom de ruimte te geven..!

Kom d'r in!

Dinsdag 26 April 2016

Kom lekker binnen! Het is naar weer, en binnen is het lekker warm en gezellig! En er is weer genoeg te zien en te ervaren! Deze klassieker van Tierlantijn gaven we een nieuwe plek in de etalage... En zoals het een ware klassieker betaamd: hij schijnt als nooit tevoren! Wat een heerlijk fris en nieuw gezicht boven de stoere sidetable met daarop wat mooie stenen schalen en een gave kruik!

Restyle april..

Dinsdag 12 April 2016

Vandaag weer een blogje nadat we maandag de boel weer eens even lekker opgefrist hebben! Lange dag dit keer, veel sjouwen en verplaatsen maar wij zijn weer blij met het eindresultaat! Kijkt u mee?

Frisse start van de week..

Dinsdag 29 Maart 2016

Een nieuwe week, een nieuw bericht. We hopen dat jullie hebben genoten van mooie paasdagen! Hier viel het weer reusachtig mee. Het waaide echt enorm, maar daarbij was de zon ook veel te zien. Uitwaaien op het strand was dus ook echt uit-WAAIEN.. maar de zon maakte toch wel heel veel goed..;-)) Vandaag weer even een blik in de showroom! Koffie erbij en even een momentje genieten..;-) Nieuw zijn de kussens zoals je er één van ziet in deze fauteuil van l' Authentique met mooie botanische vlinderprint..

It's all about the details..

Dinsdag 15 Maart 2016

Vandaag een blogbericht met vooral details.. Details van de meubels en accessoires die op dit moment in de showroom staan..;-)) Wie kiest voor een sobere stoere stijl zoals je die vindt bij Esatto, kiest voor pure stoffen en materialen: hout, steen, staal, wol en linnen.. Het is ook een tip voor wie juist de draai naar deze stijl wil maken: kies voor pure materialen in natuurlijke kleuren.. Dan heb je een belangrijke stap al gemaakt! Kijk maar even mee hoe die details terug te vinden zijn in onze showroom..

Verder kijken..

Dinsdag 01 Maart 2016

Restyle Februari....

Dinsdag 16 Februari 2016

Tijd voor een update ! Gister zijn we in een zonnige showroom weer lekker bezig geweest om een nieuwe look en styling neer te zetten.. Door veel te verplaatsen en nieuwe combinaties te maken, ontstaat weer een ander interieur.. Je zou denken dat je daarin een keer een grens bereikt, maar met andere materialen, stoffen of texturen ontstaat telkens weer een andere look..;-)) De kasten houden nog even hun plekje, die verplaats je namelijk niet zo makkelijk, en soms staan ze gewoon op de juiste plek... Maar door ze als uitgangspunt te nemen, helpt het je juist om binnen bepaalde structuren iets nieuw te bedenken.. Net als in je eigen huis eigenlijk..;-)) Nieuwe fauteuil van Hoffz.. samen met bank Bo..

Onze merken

Carte Colori
Jasno
de Le Cuona
Stout Verlichting
Keijser & Co
Pure en Original
Mia Colore
Castle Stones
Cunera
Rebel Walls
Hoffz
Esatto