Frisse start van de week..

Een nieuwe week, een nieuw bericht. We hopen dat jullie hebben genoten van mooie paasdagen! Hier viel het weer reusachtig mee. Het waaide echt enorm, maar daarbij was de zon ook veel te zien. Uitwaaien op het strand was dus ook echt uit-WAAIEN.. maar de zon maakte toch wel heel veel goed..;-)) Vandaag weer even een blik in de showroom! Koffie erbij en even een momentje genieten..;-) Nieuw zijn de kussens zoals je er één van ziet in deze fauteuil van l' Authentique met mooie botanische vlinderprint..

Stoere schalen, kruiken en ornamenten.. En krukjes, dit keer in een ander model als je wel vaker ziet..

Of een stoere spiegel met daarvoor een halbankje.. Leuk idee voor in de gang bij de entree..! En een koperen kruik met wat mini dienblaadjes..

Mooi hoekje bij oude luikjes.. By Esatto heeft in de showroom op meerdere plekken oude deuren en luiken gebruikt. Leuk om eens te komen kijken hoe dat gedaan is en advies te vragen hoe je dat thuis zou kunnen doen, en welke rol Esatto daarin kan spelen; we hebben een eigen werkplaats en interieurbouwers in dienst die niet alleen van ouds iets nieuws kunnen maken, maar ook andersom: van nieuw naar 'oud'....hoe leuk is dat...;-)!

Kortom, nieuwe week nieuwe kansen, ook om met je huis aan de slag te gaan! Het voorjaar is begonnen, een fantastisch moment om dat gevoel ook thuis een plek te geven! Kom lekker langs, we merken dat mensen soms juist meerdere komen, om tussen de bezoeken door even na te denken hoe ze alle ideeën in hun eigen huis een plekje kunnen geven.. Schroom dus niet om regelmatig binnen te lopen! Tot ziens by Esatto!!