Tips voor een vrije dag

De vakantie staat voor de deur en wat is er nu leuker dan een dagje er op uit gaan, veel inspiratie op te doen en mooie items aan te schaffen voor in je eigen huis?! Wij hebben wel een idee hoe die dag eruit zou kunnen zien: heerlijk shoppen by Esatto, lekker naar het strand, en lunchen of dineren in restaurant Aan de Vliet! Maar voor dat dat zo ver is, even laten zien hoe de showroom er op dit moment uit ziet!

We waken er by Esatto altijd voor om niet alles uit te stallen wat er te koop is.. Wij denken dat het juist goed is om te laten zien hoe juist een paar items er bij jouw thuis uit zouden kunnen zien..! Dat betekent dus dat er altijd meer te koop dan er te zien is... Hoe leuk is dat?!

Als je dus ergens naar op zoek bent, en je kunt het in de showroom niet direct vinden, vraag ons daar gerust naar! We nemen je dan mee door de showroom of door de werkplaats achter de showroom en laten je zien welke schatten er nog meer te vinden zijn..

En mocht ook dat nog niet naar tevredenheid zijn, dan werken we soms ook met een zoekopdracht en gebruiken we ons network om uiteindelijk te vinden waar jij op zoek naar bent! Schroom dus niet, kom langs, vertel je onze wensen en we maken een plan om die te realiseren! Geniet van een mooie dag en tot ziens by Esatto!