Tijd voor Loogbeits!

Tijd voor Loogbeits!

Vrijdag 06 December 2019
Licht

Licht

Dinsdag 24 Januari 2017
Binnenkijken in Amsterdam

Binnenkijken in Amsterdam

Dinsdag 27 December 2016
Warmte en sfeer...

Warmte en sfeer...

Dinsdag 13 December 2016
Sneak preview...

Sneak preview...

Dinsdag 29 November 2016
Hoe graag kom jij thuis?

Hoe graag kom jij thuis?

Dinsdag 15 November 2016
Tijd voor Loogbeits!
Vrijdag 06 December 2019
Licht
Dinsdag 24 Januari 2017
Binnenkijken in Amsterdam
Dinsdag 27 December 2016
Warmte en sfeer...
Dinsdag 13 December 2016
Sneak preview...
Dinsdag 29 November 2016
Hoe graag kom jij thuis?
Dinsdag 15 November 2016

Chique Grandeur

Donderdag 25 Juli 2019

Vijf minuten duurde het om te wennen aan hun nieuwe huis. Cas en Marnel lieten twee jaar geleden een vrijstaande villa bouwen, richtten de woning volledig nieuw in en voelden zich hier vanaf dag één de koning te rijk! 

Tegen de stroom in

Vrijdag 18 Januari 2019

Robuust hout uit oude kastelen en warme kleuren zoals okergeel en roestoranje zetten de toon in dit huis. Geen enkele muur is wit, zelfs het plafond niet. “Hoewel mensen dit vaak niet geloven, geven gekleurde muren soms veel meer rust.”

Krijtverf

Maandag 24 September 2018

Met het weekend in zicht, beginnen menig creatieve handjes al te jeuken. Vol overtuiging stappen we het verfatelier binnen. We eindigen voor de schappen gevuld met verfblikken. Door het grote aanbod slaat de twijfel toe. Gaan we voor kalkverf of krijtverf? Kalkverf bestaat voor 100% uit mineralen. Hoge kwaliteit krijtverf wordt gekleurd met 100% natuurlijke pigmenten. Beiden zijn professionele muurverf op waterbasis. Let erop dat échte hoge kwaliteit krijt- en kalkverf enkel verkocht wordt in de betere interieurwinkels en verfateliers. Door de natuurlijke pigmenten en de fluweelzachte poederstructuur heeft krijtverf een egaal matte uitwerking met een intense en krachtige kleur. Kalkverf heeft daarentegen een duidelijke kleurschakering, waardoor de uitstraling onregelmatig en authentiek is. Echter kan de krijtverf op meerdere ondergronden worden aangebracht en daarom besluiten we te kiezen voor krijtverf.

Met Hart en Ziel

Vrijdag 06 Juli 2018

Één van de grootste enthousiaste creatievelingen -met een talent voor het adviseren en inspireren op het gebied van interieur- is Carla van der kwaak. De afgelopen jaren heeft zij met veel passie en een voorliefde voor het vak verschillende interieurs omgetoverd tot exclusieve pareltjes. In de showroom vertelt elk detail over haar liefde voor design, materiaal en accessoires. Carla houdt van harmonie, zorgvuldigheid en karakter. Het is daarom geen verrassing dat ze als een blok gevallen is voor de collectie van één van haar favoriete merken in de showroom; ‘Jess Design’!

Een knap staaltje kleurbeleving

Woensdag 13 Juni 2018

Kom goed uit de verf Bij Esatto werken getalenteerde sfeermakers en dat merk je zodra je de showroom binnen wandelt. Er valt een kalmte over je heen zodra je er één voet binnen zet. De verschillende meubels, in brons vergulde verlichting en chique accessoires zijn schitterend met elkaar verbonden. De verschillende details zorgen voor een rustgevend thuisgevoel. Wist jij dat achter het elegante en stijlvolle interieur in de showroom meesterlijke schilder- technieken schuil gaan? Een universele regel voor het aanbrengen van verf bestaat niet, het hangt af van de situatie: wat is de ondergrond, welke uitstraling wil je bereiken en hoe wil je het afwerken.

Time to change!

Dinsdag 01 Mei 2018

Terwijl de regen met bakken uit de lucht kwam, werd de showroom by Esatto weer eens op de kop gezet..;-)) Gelukkig was er tussendoor voldoende tijd om foto's te maken, dus kopje koffie erbij en gezellig even binnen kijken!

Kleur en Kunst

Dinsdag 17 April 2018

Prachtige werken van Dominiek VanRoose sieren sinds kort de showroom! vandaag laat ik er een paar zien. In de showroom en ook in de verfruimte is er nog meer te bewonderen, dus als je geinteresseerd bent is een bezoek aan de showroom zeer de moeite waard. Daarnaast werkt Dominiek ook in opdracht, en is een kunstwerk wat helemaal bij jezelf en jouw interieur past een aantrekkelijke optie..!

Spring!

Dinsdag 20 Maart 2018

Temperaturen wisselen elkaar de afgelopen dagen in extremen zich af.. dan weer is het ijzig koud, en dan weer straalt er een heerlijk voorjaarszonnetje... Met zo'n heerlijk zonnetje buiten werd afgelopen maandag de showroom weer opnieuw voorzien van nieuwe items en andere combinaties! En daarbij valt op dat er steeds meer kleur valt te ontdekken!

Een stap verder.

Dinsdag 20 Februari 2018

Kom binnen! De nieuwe verfruimte die ik begin dit jaar al liet zien zorgt voor de nodige verschuivingen in de showrooms zelf.. De entree die eerst vooral plaats bood aan de kleurstalen en verfpotjes is nu echt een volwaardige entree geworden. de paarse bank aan de ene wand en daar tegen over dit heerlijke stoeltje Samen met een originele oude vaas of kruik een stijvolle combi..

Onze merken

Carte Colori
Jasno
de Le Cuona
Stout Verlichting
Keijser & Co
Pure en Original
Mia Colore
Castle Stones
Cunera
Rebel Walls
Hoffz
Esatto