Restyle Februari....

Tijd voor een update ! Gister zijn we in een zonnige showroom weer lekker bezig geweest om een nieuwe look en styling neer te zetten.. Door veel te verplaatsen en nieuwe combinaties te maken, ontstaat weer een ander interieur.. Je zou denken dat je daarin een keer een grens bereikt, maar met andere materialen, stoffen of texturen ontstaat telkens weer een andere look..;-)) De kasten houden nog even hun plekje, die verplaats je namelijk niet zo makkelijk, en soms staan ze gewoon op de juiste plek... Maar door ze als uitgangspunt te nemen, helpt het je juist om binnen bepaalde structuren iets nieuw te bedenken.. Net als in je eigen huis eigenlijk..;-)) Nieuwe fauteuil van Hoffz.. samen met bank Bo..

Bank Bo heeft in de showroom al in heel veel stoffen gestaan, maar we blijven dol op de fantastische zit en z'n stoere uitstraling!

Ook deze twee nieuwe fauteuiltjes zijn van Hoffz en vormen samen een leuk hoekje aan een oude wijntafel.... Goede vriendin en een kopje thee, je ziet jezelf zo al zitten....!

De robuuste tafel met antiek onderstel kreeg gezelschap van eetkamerstoel Smart in pasteltinten.. In de etalage aan de andere kant kwam een supergave tafel waarvan ik slechts een detail laat zien.... Het is een uitnodiging om in de showroom te komen kijken wat een prachtig hoekje er met die tafel gecreëerd is. Slechts een paar items maar een super stijlvol resultaat!

In de tussenruimte verdween de tafel uit WLS serie naar een nieuwe eigenaar en kwam er een gecapitonneerd fauteuiltje voor in de plaats.. De kruiklamp vraagt om ruimte en een plek waar hij, letterlijk en figuurlijk, kan schijnen dus die plaatsten we op een houten bloktafel zonder andere afleidende details.. De stoere kalkverf en een mooie krans maken het af!

Nog even een doorkijkje vanuit de keuken naar de tussenruimte.. Kom eens kijken in onze mooie showroom.. Juist door regelmatig binnen te lopen, en telkens weer nieuwe dingen te zien kom je op ideeën voor je eigen huis waar je anders niet aan zou denken....