It's all about the details..

Vandaag een blogbericht met vooral details.. Details van de meubels en accessoires die op dit moment in de showroom staan..;-)) Wie kiest voor een sobere stoere stijl zoals je die vindt bij Esatto, kiest voor pure stoffen en materialen: hout, steen, staal, wol en linnen.. Het is ook een tip voor wie juist de draai naar deze stijl wil maken: kies voor pure materialen in natuurlijke kleuren.. Dan heb je een belangrijke stap al gemaakt! Kijk maar even mee hoe die details terug te vinden zijn in onze showroom..

Mooie Castle Stones op de vloer, stoere tafel van hout en staal en het mooie stoeltje Smart van Hoffz in een grijsblauwe wollen stof... En op de schouw twee sobere kransjes mooie accessoires in oud koper, een mand met een olijfboompje een oud bankje en een wollen vachtje... Super plekje zo!

In het hoekje bij de trap een stoere stoel en plaid van Hoffz, erboven een stoere lamp, en er naast een oud krukje met een kruiklampje.. Allemaal ideetjes waar je thuis ook wat mee kunt! Waar sommigen mensen juist op zoek gaan naar het meest gave exemplaar, houden wij juist van het exemplaar met 'het meeste karakter'.......!! It's about the details my dear!

als jij, net als wij, ook op zoek bent naar mooie spullen mét karakter dan ben je by Esatto echt aan het juist adres! Samen met het juiste advies aan kleuren en materialen worden al vele jaren huizen ingericht door Esatto by Ravensbergen! Kom eens langs om sfeer te proeven, ideeën op te doen en advies in te winnen.. Wij zitten er klaar voor! Tot ziens by Esatto!