Green and more...

Wat een prachtige dagen hebben we al gehad, en wat belooft het weer ook de komende dagen zich nog van z'n zonnige kant te laten zien! By Esatto werken we uiteraard hard en gepassioneerd, en het is ook heel fijn om die lichte luchtige sfeer in de showroom de ruimte te geven..!

Soms associëren mensen de sobere stoere stijl als donker en en niet sober maar somber.. Wij laten zien dat dát helemaal niet hoeft: Stoer en sober kan ook luchtig en fris zijn..! Omdat we graag meerdere kanten van diezelfde stoere stijl willen laten bewegen we als vanzelf mee met de seizoenen.. En dat is op dit moment zonnig en fris..:) De prachtige takken die onze bloemist mee nam kregen een plekje op de antieke sidetable.. windlichtjes erbij en het effect is echt heel leuk..!

En dat we niet altijd in 1x weten wat we gaan doen met de styling hieronder even een foto van een uurtje eerder, toen we de kandelaars eigenlijk ook prachtig vonden staan en zo wilde laten...: Voor een volgende keer dan maar..;-)

Ook op de strakkere tafel van Keijser en Co wat lichter gekleurde kruikjes en een toef met wat zachte, lichtgekleurde katjes erin verwerkt..

Aan de wand een stel manden van Hoffz en wat decoratieve bakken van Aura Peeperkorn...

Wat fijne hoekjes met wat lichtere fauteuils in de keuken..

Zo blijft er altijd inspiratie by Esatto..Wanneer u juist wat meer inspiratie zou kunnen gebruiken dan is een bezoekje aan de showroom aan de Vliet een prima plan. We denken mee, van een mooie pot verf tot een volledige inrichting van uw nieuwe huis, By Esatto bent u aan het juiste adres! Tot ziens by Esatto!