Met Hart en Ziel

Één van de grootste enthousiaste creatievelingen -met een talent voor het adviseren en inspireren op het gebied van interieur- is Carla van der kwaak. De afgelopen jaren heeft zij met veel passie en een voorliefde voor het vak verschillende interieurs omgetoverd tot exclusieve pareltjes. In de showroom vertelt elk detail over haar liefde voor design, materiaal en accessoires. Carla houdt van harmonie, zorgvuldigheid en karakter. Het is daarom geen verrassing dat ze als een blok gevallen is voor de collectie van één van haar favoriete merken in de showroom; ‘Jess Design’!

In de showroom word je verwelkomd met de recente folder van Jess design, mooi tentoongesteld in de zelfontworpen boeken standaard. Jess Design is een verleidelijk en puur merk met een uitgebreid assortiment onderscheidende ontwerpen. De collectie is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren, waardoor het ongekende mogelijkheden biedt en fantastisch te combineren is in elk interieur.

Proper Koper

De liefde voor Jess Design werd nog extra gevoed tijdens een uitstapje naar de woonbeurs. Daar koos Carla ervoor de onweerstaanbare Cliff hocker direct mee te nemen. Een goede keuze, want de hocker met legergroen leer en warm koperen onderstel is niet meer weg te denken uit de showroom.

De warm koperen onderstellen komen onophoudelijk prachtig tot hun recht in de collectie van Jess Design. Zo ook bij de fauteuil achterin de showroom. Met het dagelijks leven als inspiratiebron ontwierp Jess Design deze cognac leren fauteuil, waar menig mens in achterover wil leunen, ontspannen en genieten. Het koper in combinatie met het leer geeft het geheel een extra vleugje exclusiviteit, datgene waar Carla zo van houdt!

Open armen ontvangst
Bij de ingang van de showroom vormen de meubels van Jess Design eveneens een toneel van rust. De Comfy fauteuil met roestvrijstalen onderstel en de Vasa sofa hebben beide een uitgesproken karakter en brengen ons terug naar de essentie van het leven, dat uit veel meer bestaat dan alleen werken. De combinatie van materialen geven het geheel een robuuste tijdloze uitstraling. Carla gaf dit interieur een persoonlijke touch met welgekozen decoratie en accessoires. Deze accessoires voegen een flinke dosis gemoedelijkheid toe, om van dit interieur een plek te maken die de eretitel ‘thuis’ verdient.

Woekerende Talenten
Het inrichten van een huis begint vaak met het kiezen van kleuren en bijpassende meubels. De accessoires zijn de finishing touch, die zorgen dat de ruimte sfeer uitstraalt, een bepaalde emotie oproept en daarnaast ook functionaliteit kan bieden. Één van de bewonderenswaardige talenten van Carla is het harmonieus samenbrengen van unieke, persoonlijke en karakteristieke elementen. In de entree van de showroom laat Carla je dan ook direct ervaren dat het leven van alledag kan uitgroeien tot een onvergetelijk moment.

Ze heeft hier haar talenten weergegeven door op meesterlijke wijze materialen samen te voegen en daarmee de toon te zetten. De navy blue lederen meubels met old glory onderstel van Jess Design komen prachtig tot hun recht in deze ruimte. De accessoires en lampen van merken als Frezoli, Stout lighting en Dutz stralen discrete luxe uit en creeëren een entree waar je écht thuiskomt.

Vaak weet je zelf precies wat je in je interieur wilt bereiken, maar heb je behoefte aan een professionele blik op het interieur. Carla’s scherpe oog voor detail weet als geen ander kleurenpaletten te combineren om samen een droominterieur te ontwerpen met haar favoriete merken zoals Jess Design. Grijp jij de kans?

Tot ziens,

By Esatto!