Aan de vliet en by Esatto

Afgelopen week was het restaurant aan de beurt om weer opnieuw te stylen... Omdat gasten uiteraard komen om heerlijk te eten mag de styling de ruimte die daarvoor nodig is niet in de weg staan..;-) Toch is het restaurant ook een plek waar Esatto nog meer kan laten zien dan alleen in de showroom getoond wordt..

deze prachtige lampen van Stout en Hoffz bijvoorbeeld hebben wat ruimte nodig, en komen hier volledig tot hun recht..

De wandbekleding van leer op het onderste deel van de lambrisering is hier ook goed te zien.. Het bestaat uit allemaal losse lapjes leer die op de wand bevestigd worden.. er zijn meerdere kleuren en prints of juist glad leer mogelijk. Vraag eens naar de mogelijkheden, het is echt heel mooi en een bijzondere manier om een wand mee af te werken!

In de showroom weer een nieuwe collectie aan geglazuurd keramiek.. het vormt een prachtige combinatie met het glaswerk!

een klein beetje voorjaar in de vorm van bloesemtakken!

In deze prachtige antieke kast is de nieuwe collectie leer van Hoffz te vinden! Mooie stoere tassen, laptop hoezen, leren papier of documentenmappen, portemonnees... we werden er heel blij, en een klein beetje hebberig van..;-)

Deze nieuwe salontafel met ruw houten blad en taps toelopende pootjes kreeg een mooi plekje voor de haard. Het kleed is ook van de nieuwe collectie en geeft er een mooi en stoer accent aan! Komende week is wat de familie Ravensbergen betreft bijzonder. Moeder en oma Ravensbergen overleed en wordt begraven. Dat betekent dat Koos en Carla wat minder aanwezig zijn, of wel aanwezig maar met het hoofd ergens anders.. We wensen alle betrokkenen veel sterkte en hopen op uw begrip. Tot ziens, By Esatto