Kleur en Kunst

Prachtige werken van Dominiek VanRoose sieren sinds kort de showroom! vandaag laat ik er een paar zien. In de showroom en ook in de verfruimte is er nog meer te bewonderen, dus als je geinteresseerd bent is een bezoek aan de showroom zeer de moeite waard. Daarnaast werkt Dominiek ook in opdracht, en is een kunstwerk wat helemaal bij jezelf en jouw interieur past een aantrekkelijke optie..!

Dominiek is niet alleen een inspirerend kunstenaar, maar beheerst ook de verftechnieken om in huis bijvoorbeeld een wand van een bijzondere afwerking te voorzien. Daardoor zijn haar werken aan de muur niet alleen als kunstwerk bijzonder, maar laat het ook zien welke technieken er op een hele wand mogelijk zijn.. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook: een kunstwerk van Dominiek als uitgangspunt met een bijpassende wandafwerking..

Voor in de showroom zien we steeds meer kleur.. We lieten al eerder het glaswerk zien, en ook de uitgebreide collectie lampenkappen spelen al langer een rol en daarbij komende de steeds wisselende collectie van kussens.

Juist door telkens weer mooie combinaties te maken proberen we te laten zien dat juist een mix van materialen tot een mooi en persoonlijk resultaat zorgt.

De details zorgen daarbij vaak voor de finishing touch.. Zoals dit stoeltje wat we vaak zien met een linnen bekleding maar hier een prachtige bekleding kreeg van een gemêleerde pastelkleurige stof met een klein glansje..

Esatto zorgt ook deze weken weer voor voldoende inspiratie! Juist de lente is vaak een periode wanneer we verlangen naar licht en een beetje kleur... Kom en laat je verassen!

Tot ziens by Esatto!