Leven door een gekleurde bril

Bij Esatto wordt regelmatig aan het licht gebracht hoe belangrijk verlichting en kleur is. De showroom is alles behalve doorsnee en de verschillende settings vormen een boeiende samenhang van meubels, accessoires en kleuraccenten.

Op het eerste gezicht is de vormgeving van de showroom sober en robuust, maar hoe dichterbij je komt, hoe meer verfijning je ziet in detaillering. Zo is de prachtige in zand gegoten bronzen plafonnière van Stout Verlichting een echte eye-catcher en zijn de deuren afgewerkt met de Kokos kalkverf van Carte Colori.

De showroom in het hartje van Rijnsburg is compleet dankzij het verrassende verfatelier aan de achterzijde. Één van de opvallende merken in het assortiment is Carte Colori. Carte Colori is sinds 1995 dé leverancier van onder andere traditionele Italiaanse kalkverf. De kalkverven worden in de Venetostreek van goede kwaliteit gewonnen en op ambachtelijke wijze gebrand en geblust. De pure kalk wordt op kleur gebracht met natuurlijke pigmenten. De zorgvuldig geselecteerde collecties raken via deze weg precies de juiste snaar. Bijkomend voordeel: de producten zijn uiterst duurzaam en 100% mineraal.

Denk aan de oude bouwstijl van mediterrane huizen, de authentieke technieken, de smalle steegjes en gezellige pleintjes. Deze mediterrane invloeden zijn uitgangspunten geweest voor de samenstelling van de Carte Colori kleurenkaarten. Naast de specifieke krachtige mediterrane kleuren biedt Carte Colori ook rustige, sobere grijstinten, perfect voor een stijlvolle authentieke sfeer. Al met al is het unieke kleurgebruik tijdloos met internationale allure. Deze authentieke, internationale allure komt direct terug in het atelier en is te zien in de Azzurro collectie.

Een van de opvallende kleuren uit de Azzurro collectie, Pesaro, sluit perfect aan op huidige modetrends. Deze rustgevende kleur is aangebracht in de showroom en maakt regelmatig een geweldige indruk op bezoekers.

De receptuur van Pesaro kalkverf is fris, de werkwijze dynamisch en de voorliefde voor persoonlijk kleurgebruik evident. De turquoise tinten vloeien perfect samen met de strakke lijnen van de koperen spiegel van AANGENAAM XL. De unieke bijzettafel van versteend hout en stalen onderstel van Esatto Clear in combinatie met de glazen windlichtjes van Dutz maken het een prachtig, uniek en persoonlijk geheel waar je elke dag tot rust wilt komen.

Beige tinten zijn verre van oubollig, zij zijn het nieuwe chic. De kleurkeuze heeft veel impact op de uitstraling en sfeer van een woning. Met de basis kleuren van Carte Colori geef je elke plek een geheel unieke identiteit. Dit is terug te zien in het hoekje van het verfatelier. Voor het designer behang van Rebel Walls staat het oud houten paneel en tafeltje van ons eigen merk Esatto Clear, welke wordt versterkt door de vaas van Dutz.

De combinaties van kleurentinten zijn eindeloos. Maar hoe kun je jouw interieur en kleurenkeuzes laten samenvloeien tot een geheel? Laat je inspireren door de Carte Colori handgeschilderde kleurenkaarten en creëer een eenheid van rust en harmonie.

Let it shine! Natuurlijk hebben we het beste voor het laatst bewaard. Heb jij namelijk al eens gehoord van metallic verf? De metallic verf is dé trend van het moment. Elk moment van de dag ziet de verf er anders uit en vormt het een fantastische blikvanger.

Of je nu je interieur gaat aanpassen, opknappen, uitbreiden of renoveren, de experts van Esatto staan voor je klaar. Voor inspiratie, kleurenadvies, ontwerp en uitvoering ben je bij Esatto dus aan het juiste adres. Tot ziens, By Esatto!