Fris

Heb jij dat ook altijd? na de feestdagen zin om te gaan opruimen? Ik hoor het vaak om me heen, en by Esatto werkt het eigenlijk precies hetzelfde..;-) Opruimen dus, alle extra styling eruit, en mooie basics en stijlvolle items erin!

Daarbij maken we natuurlijk altijd gebruik van alle mooie nieuwe items die zij ingekocht! zoals bovenstaand buro in stoer hout met een stalen stoel en kruk afgewerkt met leren zittingen..

In dezelfde tussenruimte dit hoekje met twee fauteuils in sober linnen gecombineerd met een met leer bekleedde klaptafel..

Voor het contrast wat glans in de vorm van deze stijlvolle lampenvoet!

een heerlijk hoekje om even wat te lezen of een kopje koffie of een wijntje te drinken..;-))

En dan deze lamp...! eigenlijk een schande dat ik hem nog niet in de picture heb gezet..;-( Hij kreeg een meer prominente plek en dat verdient deze lamp ook echt.. Stoer van buiten, en een stijlvolle verassing aan de binnenkant!

Net opzij van de centrale tafel in de stoffenruimte deze drie stalen bijzet tafels.. Ranke pootjes, beetje organisch gevormd blad en stoer materiaal... Wij vinden ze echt prachtig, en ze zijn zeker de moeite waard om even te komen bekijken! Voor in de showroom deze beauty uit eigen werkplaats: een stalen tafel met ingelegd ruw houten blad... In combinatie met de leren stoelen en de sobere styling een prachtig geheel!

We zien uit naar een mooi nieuw jaar waarin we met u, van uw huis een thuis willen maken! Tot ziens By Esatto