Vers Groen

Vers groen, wat kan een interieur daar een boost van krijgen! Naast een aantal mooie nieuwe items stond er in de werkplaats achter de showroom een aantal emmer met verse bloemen en takken..! Wat een feest toch om daar mee te werken en de styling van de showroom mee af te maken. Kijk lekker even mee, en doe vooral inspiratie op!

We vonden deze verfijnde takjes zo mooi tegen die stoere muur. de gong en het glanzende aardewerk zijn nieuw aanwinsten!

Ook in zo'n mooie houten pot doet een combinatie van takken het echt fantastisch. In de pot zelf plaatsten we een smalle vaas.. maar als takken mooi indrogen hoeft dat natuurlijk niet!

de paars en roodtinten in het groen trokken we een beetje door in de kappen van de lampen...

En in de hoek voor de openslaande deuren geen groen van takken, maar van deze nieuwe potten! Gaaf om te zien wat zo'n klein kleuraccent met een ruimte doet!

De deur staat van dinsdag tot en met zaterdag open! By Esatto vind je naast fris groen natuurlijk de mooiste meubelen, lampen stoffen en verven! We geven echt totaal advies, en de showroom geeft een telkens wisselende impressie van wat bij u thuis mogelijk is! Tot ziens by Esatto