Licht en warmte

De herfst is begonnen... tijd om het binnen wat warmer en gezelliger te maken! By Esatto doen we dat door meer aandacht voor licht en warmte! Deze nieuwe lampenkappen bijvoorbeeld van Hoffz, gecombineerd met een strakke lampenvoet. wat een plaatjes he?

En ook deze set van een vierkante hanglamp en een ronde en vierkante staande lamp geeft echt zoveel sfeer! Los van elkaar zijn ze uiteraard prachtig en vast makkelijk voor te stellen hoe sfeervol bij jou in huis dit zou kunnen zijn...!

In een andere hoek deze robuuste houten lamp.. Hier is goed te zien dat een hanglamp zeker niet alleen geschikt is boven een tafel maar juist ook in een hoek, of bijvoorbeeld naast een bank een uitstekend idee is!

Op de stoere Bo bank kwamen een paar grof gebreide kussens van Knit Factory.. Samen met een lekkere plaid geven ze net wat kleur aan een stoer en sober geheel.. en ze zijn natuurlijk heerlijk om je tegenaan en onder te nestelen...;-))

Maak van een herfstige dag een lichte en warme dag door een bezoekje aan Esatto! Je bent van harte welkom! Tot ziens, by Esatto!