Heel veel details!

Dinsdagochtend, koffietijd en... inspiratietijd! Dit keer geen overzichten van de showroom die we met heel veel nieuws weer ingericht hebben. Dit keer alléén details... Details zijn zo ontzettend belangrijk, het kan een item echt maken of breken! Zoals we vaak tegen elkaar zeggen: "het is het helemaal, of het is het helemaal niet" en daar zit vrij weinig tussen..;-)))

En eigenlijk gaat het altijd om de details: originaliteit, afwerking, kleur en materiaal. We laten u graag zien voor welke details wij kiezen! Mooie kruiken, al dan niet met een stoere ring als oor of handvat..;-) Stoere tafeltjes met grof hout en metalen onderstel.

En deze wijntafel met leren blad! Ik moest echt even moeite doen om me aan mijn blogthema te houden, deze tafel is zo gaaf!! Ook van leer is deze kap, mooi in combinatie met gebogen staal!

En groen, het is weer echt de tijd om groen in huis te halen! Robuust leer met stoere naden...

Verfijnd linnen en oud hout... Al die details samen zorgen ervoor dat u by Esatto dingen tegenkomt die u niet zo gauw ergens anders ziet! Ze zorgen voor persoonlijkheid in het interieur, en maken van een huis echt een thuis! Bent u ook zo benieuwd naar het geheel, naar meer van al dit moois? Kom dan gauw weer langs, de koffie staat klaar! Tot ziens bij Esatto