Kom d'r in!

Kom lekker binnen! Het is naar weer, en binnen is het lekker warm en gezellig! En er is weer genoeg te zien en te ervaren! Deze klassieker van Tierlantijn gaven we een nieuwe plek in de etalage... En zoals het een ware klassieker betaamd: hij schijnt als nooit tevoren! Wat een heerlijk fris en nieuw gezicht boven de stoere sidetable met daarop wat mooie stenen schalen en een gave kruik!

Ook de smalle, lange antieke tafel kreeg een nieuwe plaats: Voor in de showroom, met 8 verschillende fauteuils en stoeltjes erom heen...!

En her en der verspreid door de showroom sobere accessoires en fris groen..;-) We horen vaak dat het leuk is om meerdere keren door de showroom heen en weer te lopen en her en der even plaats te nemen.. Het levert vaak weer nieuwe inspiratie op en de ontdekking van andere items!

We nodigen u dan ook uit om gezellig even langs te komen en verschillende fauteuils uit te proberen! Bijvoorbeeld hier, bij de doorgang naar het restaurant...

Of toch voor in de showroom met uitzicht op het water en de nieuwe gecappitoneerde poef in een mooie velvet stof binnen handbereik! Heel hartelijk welkom dus, By Esatto!!