Licht!

Licht, we kijken er weer naar uit! Als de dagen weer wat langer (en wat lichter) worden dan genieten veel mensen daarvan.. En met het toenemen van het licht neemt ook vaak de energie weer toe, en bij zommigen ook zin om weer meer licht in huis te brengen..;-))

Wat wij van de week in de showroom deden was vooral gericht op het meer aanbrengen van licht.. Deze glazen hanglampen zijn daar een mooi voorbeeld van! Simpel, maar stijlvol.. Stoer in een groepje, maar ook prachtig als loshangend object!

en met onze nieuwe voorraad aan kappen leven we ons ook nog wel even uit.. De roestige lampenvoeten kunnen zoveel hebben! We kiezen telkens weer een nieuwe kap en verbazen ons erover dat er zoveel prachtigs bij past!

Licht is fijn om bij te lezen of te werken, maar brengt ook sfeer.. Hier een heerlijk hoekje bij de haard met een velours bankje van Baan en sfeerverlichting van Aura Peeperkorn..

Op de stoere tafel in de etalage een paar bakken met leuke ornamenten van Hoffz.. we hebben ze in verschillende maten en ze zijn vriendelijk geprijsd..;-))

bent u ook op zoek naar meer licht, of naar een mooi lichtplan.. of alleen maar op zoek naar een mooie lampekap loop dan gewoon even binnen, we staan voor u klaar! Tot ziens by Esatto!