Mooi resultaat!

Na een heerlijke dag stylen ben ik 's avonds vaak bezig met het uploaden, selecteren en bewerken van de foto's. Heel vaak bedenk ik me dan dat de showroom er in het echt nog veel mooier uitziet, en de foto's niet zo mooi als ik zo willen. Maar dat neemt niet weg dat ik soms ook gewoon blij ben en de voldoening (en spieren) voel van een een dag creatief bezig zijn!

Wat een beauty is deze bank van Hoffz toch! In een stoere linnen stof, met een fantastische zit staat hij mooi staat te wezen voor de haard! Achter de bank het mooie setje met de velours stoeltjes. De hanglamp erboven is van Stout Verlichting uit de serie Candle Fusion. De staande lamp uit dezelfde serie kwam al eens eerder voorbij. In het restaurant zijn nog twee andere, grotere versies te bewonderen!

De leren hangoortafel haalden we ook naar voren, tegen wand in Old Linen van Pure & Original komt hij prachtig tot z'n recht!

De hoekfauteuil van Baan combineerde we met een linnen fauteuil van Hoffz. De combi van drie bijzettafeltjes decoreerde we met groen en een selectie aan originele houten accessoires!

Tja, en bank Bo van Hoffz, samen met de bijpassende fauteuil, daar krijgen we nooit genoeg van! Op de foto is nog een vacht te zien, maar later in de middag hebben we die gewisseld voor een kleed van Hoffz. Kom maar even kijken voor het verschil..;-)!

In de keuken weer een eettafel met stoere, donkere items. Er wordt van deze ruimte ook regelmatig gebruik gemaakt door het restaurant, dus we proberen de styling een beetje 'verplaatsbaar' te houden. En ook het terugzetten achteraf te vergemakkelijken...;-))
En in de tussenruimte plaatsten we een lange antieke eettafel met daarop een keur aan houten items én kerstversiering! We hebben allerlei mooie stoere en sobere sfeeritems in de showroom, die ook nog eens leuk zijn om kado te doen! Wees er wel snel bij, want op is echt op! Kortom, mooie spullen + fijne collega's + prachtige werkplek = een inspirerende showroom. Wees welkom om ervan mee te genieten! Tot ziens by Esatto!